Warning: Use of undefined constant is_page - assumed 'is_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/vandenbosch-kroes.nl/httpdocs/wp-content/themes/vandeboschkroes/single.php on line 7

Chatpoint Jeugd en Inloop Spreekuur zijn in bedrijf.

Vanaf 20 juni jl. is er de gelegenheid om aan een psycholoog een vraag te stellen. Uw vraag kan over de opvoeding gaan of over zorgen die u heeft over uw kind. Komt u dan gerust binnen op het ‘inloop spreekuur’ op elke dinsdagmorgen van 9.00 tot 11.uur. Het inloop spreekuur is gratis. U ziet op welke locatie u moet zijn aan het stoepbord wat voor de deur staat. 

Is er voor jou een vraag die je alsmaar bezig houdt? Bijvoorbeeld:  Waarom wil er niemand met mij spelen? Ik voel me verdrietig maar weet niet waarom. Ik kan moeilijk stilzitten op school en dat wil de juf toch. Mijn vader en moeder gaan scheiden, dat maakt me bang. Wat moet ik nu doen? Je kunt je vraag stellen via ‘Chatpoint Jeugd’ vanaf 20 juni a.s.

We hebben begrepen dat jongeren en ook ouders behoefte hebben aan een dergelijke laagdrempelige manier om vragen te stellen. We hopen dan ook dat deze vorm prettig is voor jullie.