Contact

Dekanijstraat 2
5688 AR Oirschot
Telefoon 0499-577 921
E-mail: info@vandenbosch-kroes.nl

Neemt u voor vragen en/of opmerkingen s.v.p. contact met ons op via ons e-mailadres of telefonisch. Vergeet u dan niet uw naam en telefoonnummer te vermelden als we elkaar niet direct spreken of al u ons mailt?.

Accomodatie

Onze praktijk is gevestigd op twee locaties in het centrum van Oirschot. Behandeling van volwassenen vindt plaats in een schitterend oud pand aan de Dekanijstraat. Dit pand past bij onze praktijk: bij de kleinschaligheid en bij de comfortabele sfeer die wij willen uitstralen. Behandeling van kinderen en jongeren vindt plaats aan de Odulphusstraat, tegenover de Dekanijstraat.

Tegenover de charme van het oude pand staan echter ook andere factoren waarmee we rekening moeten houden, bijvoorbeeld op het gebied van toegankelijkheid. De afspraken voor volwassenen vinden doorgaans plaats op de eerste verdieping van locatie Dekanijstraat. Ook de trap is gebouwd rond 1500, met de kenmerken uit die tijd zoals twee ongelijke treden (begin een eind van de trap) om dieven te detecteren. Is traplopen een probleem voor u, meld dit dan bij het maken van de afspraak, dan houden wij hier rekening mee en plannen wij de afspraak op de Odulphusstraat op de begane grond.