Van den Bosch & Kroes, psychologen

Van den Bosch & Kroes, psychologen (KvK nummer 5083804) werkt voor volwassenen en ten behoeve van kinderen en jeugdigen. Wij bieden psychologische kennis in de vorm van psychologisch onderzoek, begeleiding en behandeling in de Basis Geestelijke Gezondheidszorg (Basis GGZ) en de Specialistische Geestelijke Gezondheidszorg (SGGZ). We werken ten behoeve van particulieren, onderwijs en justitie. Ons team is gedreven, kundig en heeft ruime ervaring in het vakgebied van de geestelijke gezondheidszorg.

Sinds 1970 zijn wij werkzaam geweest in instellingen waarin we kennis en ervaring hebben opgedaan op deze gebieden. Vanaf 1994 werken we vanuit een zelfstandige onderneming.

Psychologische kennis ontwikkelt zich voortdurend. We vinden het belangrijk om daarvan op de hoogte te blijven om aan onze cliënten steeds de meest recente informatie en deskundigheid te kunnen bieden. We beschikken over de mogelijkheden om te werken vanuit meerdere invalshoeken en maken gebruik van de werkwijze die in de gegeven situatie het meest efficiënt en effectief is.