Psychologie voor volwassenen

Van den Bosch & Kroes psychologen (KvK nummer 5083804) biedt psychologische kennis in de vorm van psychologisch onderzoek, begeleiding en behandeling in de Basis GGZ (voorheen 1e lijnszorg) en Specialistische GGZ (voorheen 2e lijns Geestelijke GezondheidsZorg), coaching en supervisie ten behoeve van particulieren en organisaties, onderwijs en justitie. Sinds 1970 zijn wij werkzaam geweest in instellingen waarin we kennis en ervaring hebben opgedaan op deze gebieden. Vanaf 1994 werken we vanuit een zelfstandige onderneming.

Psychologische kennis ontwikkelt zich voortdurend. We vinden het belangrijk om daarvan op de hoogte te blijven om aan onze cliënten steeds de meest recente informatie en deskundigheid te kunnen bieden. We beschikken over mogelijkheden om te werken vanuit meerdere invalshoeken en maken gebruik van de werkwijze die in de gegeven situatie het meest efficiënt en effectief is.

Naast de kennis over psychologische hulp, willen wij ook op andere terreinen optimaal presteren. Zoals bijvoorbeeld op het gebied van afspraken maken, luisteren, onze accommodatie en hoe wij u te woord staan en reageren op uw mail/telefoon. U bent hier de deskundige, alleen u ervaart hoe wij dat doen. Wij willen dit graag weten en wij vragen u daarom de ZorgkaartNederland in te vullen. Potentiële cliënten kunnen daarmee hun voordeel doen en wij kunnen zien waar we het goed doen en waar we kunnen verbeteren.

Dank voor uw moeite!