Warning: Use of undefined constant is_page - assumed 'is_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/vandenbosch-kroes.nl/httpdocs/wp-content/themes/vandeboschkroes/page.php on line 7

Kind & Jeugd

Van den Bosch & Kroes, psychologen werkt naast volwassenen ook ten behoeve van kinderen en jeugdigen. Wij bieden psychologische kennis in de vorm van psychologisch onderzoek, begeleiding en behandeling in de eerste en tweede lijn gezondheidszorg ten behoeve van particulieren, onderwijs en justitie.

Sinds 1970 zijn wij werkzaam geweest in instellingen waarin we kennis en ervaring hebben opgedaan op deze gebieden. Vanaf 1994 werken we vanuit een zelfstandige onderneming.

Psychologische kennis ontwikkelt zich voortdurend. We vinden het belangrijk om daarvan op de hoogte te blijven om aan onze klanten steeds de meest recente informatie en deskundigheid te kunnen bieden. We beschikken over de mogelijkheden om te werken vanuit meerdere invalshoeken en maken gebruik van de werkwijze die in de gegeven situatie het meest efficiënt en effectief is.

Naast de kennis over psychologische hulp, willen wij ook op andere terreinen optimaal presteren. Zoals bijvoorbeeld op het gebied van afspraken maken, luisteren, onze accommodatie en hoe wij u te woord staan en reageren op mail/telefoon berichten. U/jij bent hier de deskundige, alleen u/jij ervaart hoe wij dat doen. Wij willen dit graag weten en wij vragen u daarom de ZorgkaartNederland in te vullen zodat wij, maar ook andere potentiële cliënten daarmee hun voor deel kunnen doen en wij kunnen zien waar we het goed doen en waar we kunnen verbeteren.